Blick
Blick bij de boomfeestdag
Blick bij de kastelendag

Onze blikvanger 'Blick'

Ben jij al bekend met onze foodtruck caravan 'Blick'?

Eigenaar van Blick is Lutio, een jong bedrijf dat vooral met vernieuwende en opvallende projecten bezig is, vaak tijdelijk, de zogenaamde pop-up.
Lutio en Buitengoed Geul & Maas hebben samen naar een oplossing voor de invulling van catering tijdens events gezocht. Hieruit is Blick* ontstaan; de oldtimer foodcaravan die voor vele doeleinden te gebruiken is en geheel in de stijl van Buitengoed Geul & Maas is aangekleed. Een echte blikvanger!

Zoals gezegd is hij voor vele doeleinden te gebruiken; bv uitgifte van foldermateriaal, het ondersteunen van productpresentaties of het opluisteren van publieksevenementen en open dagen binnen het Buitengoed. En als foodtruck voor bv uitgifte van verse bereide wafels, verse smooties en sappen, pizza, wok, hotdogs, hamburgers, stamppot, gluhwein, borrel, streekproducten en noem maar op. Dus bij iedere gelegenheid inzetbaar! Kortom de mogelijkheden voor het gebruik van de caravan zijn onbegrensd en kunnen allerhande activiteiten op een creatieve manier ondersteunen. 

Blick is er niet alleen voor het buitengoed, iedereen kan Blick inzetten. Wil je Blick boeken, met of zonder personeel al dan niet met eigen huisstijl, laat het ons dan weten via buitengoedgeulmaas@prvlimburg.nl dan nemen wij contact op met Lutio of hij die dag inzetbaar is.

Nieuws

Filmpjes gemaakt in het Buitengoed Geul en Maas
Hier treft u diverse filmpjes gemaakt in het Buitengoed Geul & Maas Lees meer >>

Brug ‘Heerlijkheid’ in Schin op Geul geopend met nieuwe fietsknooppunten in Buitengoed Geul & Maas
Dinsdag 5 december is de brug over de Geul bij Schin op Geul feestelijk in gebruik genomen. De brug vormt de laatste ontbrekende schakel in het nieuwe stukje routenetwerk van Buitengoed Geul & Maas. Door deze nieuwe verbinding over de Geul zijn er ook verschillende nieuwe fietsknooppunten geplaatst in en rondom Valkenburg en Meerssen. Om iedereen goed op weg te helpen is er speciaal voor dit project een nieuwe (achtste) druk uitgekomen van de Zuid-Limburgse fietskaart en is de fietsrouteplanner (te vinden via opdefietsinzuidlimburg.nl) bijgewerkt. Het Zuid-Limburgse fietsknooppuntennetwerk heeft door dit project een kwaliteitsboost gekregen.Lees meer >>

Bijeenkomst 23 november 2017
23 november zijn een groot aantal ondernemers en andere belanghebbenden van het Buitengoed Geul & Maas samengekomen bij Ontmoet Anna waar iedereen buitengewoon gastvrij werd ontvangen.Lees meer >>