Blick
Blick bij de boomfeestdag
Blick bij de kastelendag

Onze blikvanger 'Blick'

Ben jij al bekend met onze foodtruck caravan 'Blick'?

Eigenaar van Blick is Lutio, een jong bedrijf dat vooral met vernieuwende en opvallende projecten bezig is, vaak tijdelijk, de zogenaamde pop-up.
Lutio en Buitengoed Geul & Maas hebben samen naar een oplossing voor de invulling van catering tijdens events gezocht. Hieruit is Blick* ontstaan; de oldtimer foodcaravan die voor vele doeleinden te gebruiken is en geheel in de stijl van Buitengoed Geul & Maas is aangekleed. Een echte blikvanger!

Zoals gezegd is hij voor vele doeleinden te gebruiken; bv uitgifte van foldermateriaal, het ondersteunen van productpresentaties of het opluisteren van publieksevenementen en open dagen binnen het Buitengoed. En als foodtruck voor bv uitgifte van verse bereide wafels, verse smooties en sappen, pizza, wok, hotdogs, hamburgers, stamppot, gluhwein, borrel, streekproducten en noem maar op. Dus bij iedere gelegenheid inzetbaar! Kortom de mogelijkheden voor het gebruik van de caravan zijn onbegrensd en kunnen allerhande activiteiten op een creatieve manier ondersteunen. 

Blick is er niet alleen voor het buitengoed, iedereen kan Blick inzetten. Wil je Blick boeken, met of zonder personeel al dan niet met eigen huisstijl, laat het ons dan weten via buitengoedgeulmaas@prvlimburg.nl dan nemen wij contact op met Lutio of hij die dag inzetbaar is.

Nieuws

Filmpjes gemaakt in het Buitengoed Geul en Maas
Hier treft u diverse filmpjes gemaakt in het Buitengoed Geul & Maas Lees meer >>

Het verhaal van... de voorzitter van de stuurgroep
Hij is belangrijk voor het Buitengoed Geul & Maas maar het Buitengoed is ook belangrijk voor hem. Voorzitter van de stuurgroep en wethouder van Meerssen Guido Houben is nog steeds vol passie als hij spreekt over het verbinden en ontsluiten van de parels in het Buitengoed. Hij benadrukt hoe belangrijk het is om de energie te bundelen en vast te houden die vrijkomt bij de veranderingen in het gebied. Ondernemers en overheid weten nu van elkaar dat het serieus is en maken het mogelijk om zaken te realiseren. Vanuit deze positieve flow is hij ook benieuwd naar de ‘praktijkschool’. De proeftuin waarin alle disciplines samen moeten komen. Waar we de gestelde doelen ook ruimer moeten interpreteren zonder de beperkingen over te belichten. Proberen en gewoon doen. En een mislukking is soms ook een succes: dan weet je dat iets niet werkt. Maar Guido Houben is er van overtuigd dat iedereen zijn verantwoordelijkheid pakt en lef zal tonen. En dat het gaat lukken.Lees meer >>

Invulling geven aan transitie Buitengoed Geul & Maas
We zitten midden in het overgangsproces van overheid naar ondernemers gestuurd Buitengoed Geul & Maas. Hoe staan we er voor? De pioniersfase hebben we inmiddels achter ons gelaten. Geëxperimenteerd en elkaar leren kennen. Dat heeft tot nieuwe inzichten geleid over hoe de organisatie van het ‘nieuwe’ Buitengoed Geul & Maas moet worden gestructureerd. Na een analyse van gesprekken met relevante stakeholders werden de eerste krijtlijnen zichtbaar. Zorgvuldig bouwen we verder aan de community vanuit de ‘harde kern’. Maar altijd in nauw contact met de overheid die de fundering heeft gelegd. We willen ook leren van al hun ervaring en houden oog voor de belangen van iedereen. Groot en klein. Iedereen die een bijdrage levert of een speciale band heeft met het gebied. Altijd met respect voor het gebied en elkaar. Lees meer >>