Fietstocht onder begeleiding vd fietsersbond
Wandelen met natuurmonumenten

Terugblik: Open Monumentendag 2016

Van de circa 1 miljoen bezoekers die de landelijke Open Monumentendag 2016 hebben bezocht op 10 en 11 september zijn er ook in het Buitengoed Geul & Maas veel mensen geweest  die de in het gebied gelegen kastelen, buitenhuizen en andere mooie plekken hebben bezocht. 

Fiets- en wandelroutes
De fietsersbond had een mooie fietsroute uitgezet die zowel onder begeleiding als individueel gefietst kon worden. Er waren begeleide wandelingen o.l.v. Natuurmonumenten in Valkenburg en door IVN in Maastricht. Er kon ook gewandeld worden op het nieuwe Landgoed Kloosterbosch en bij het project de Drie Poorten in de omgeving van Vaeshartelt.

Blick 
Onze foodtruck caravan ‘Blick’ stond op diverse plekken met water en iets lekkers. Voor de deelnemers waren ook de inmiddels bekende Buitengoed gadgets beschikbaar.

Kortom er is naar hartenlust gefietst, gewandeld en bezichtigd!

Een impressie van het gehele weekend is te zien in ons filmpje en op de foto’s

Nieuws

Filmpjes gemaakt in het Buitengoed Geul en Maas
Hier treft u diverse filmpjes gemaakt in het Buitengoed Geul & Maas Lees meer >>

Brug ‘Heerlijkheid’ in Schin op Geul geopend met nieuwe fietsknooppunten in Buitengoed Geul & Maas
Dinsdag 5 december is de brug over de Geul bij Schin op Geul feestelijk in gebruik genomen. De brug vormt de laatste ontbrekende schakel in het nieuwe stukje routenetwerk van Buitengoed Geul & Maas. Door deze nieuwe verbinding over de Geul zijn er ook verschillende nieuwe fietsknooppunten geplaatst in en rondom Valkenburg en Meerssen. Om iedereen goed op weg te helpen is er speciaal voor dit project een nieuwe (achtste) druk uitgekomen van de Zuid-Limburgse fietskaart en is de fietsrouteplanner (te vinden via opdefietsinzuidlimburg.nl) bijgewerkt. Het Zuid-Limburgse fietsknooppuntennetwerk heeft door dit project een kwaliteitsboost gekregen.Lees meer >>

Bijeenkomst 23 november 2017
23 november zijn een groot aantal ondernemers en andere belanghebbenden van het Buitengoed Geul & Maas samengekomen bij Ontmoet Anna waar iedereen buitengewoon gastvrij werd ontvangen.Lees meer >>