Blick
Blick bij de boomfeestdag
Blick bij de kastelendag

Onze blikvanger 'Blick'

Ben jij al bekend met onze foodtruck caravan 'Blick'?

Eigenaar van Blick is Lutio, een jong bedrijf dat vooral met vernieuwende en opvallende projecten bezig is, vaak tijdelijk, de zogenaamde pop-up.
Lutio en Buitengoed Geul & Maas hebben samen naar een oplossing voor de invulling van catering tijdens events gezocht. Hieruit is Blick* ontstaan; de oldtimer foodcaravan die voor vele doeleinden te gebruiken is en geheel in de stijl van Buitengoed Geul & Maas is aangekleed. Een echte blikvanger!

Zoals gezegd is hij voor vele doeleinden te gebruiken; bv uitgifte van foldermateriaal, het ondersteunen van productpresentaties of het opluisteren van publieksevenementen en open dagen binnen het Buitengoed. En als foodtruck voor bv uitgifte van verse bereide wafels, verse smooties en sappen, pizza, wok, hotdogs, hamburgers, stamppot, gluhwein, borrel, streekproducten en noem maar op. Dus bij iedere gelegenheid inzetbaar! Kortom de mogelijkheden voor het gebruik van de caravan zijn onbegrensd en kunnen allerhande activiteiten op een creatieve manier ondersteunen. 

Blick is er niet alleen voor het buitengoed, iedereen kan Blick inzetten. Wil je Blick boeken, met of zonder personeel al dan niet met eigen huisstijl, laat het ons dan weten via buitengoedgeulmaas@prvlimburg.nl dan nemen wij contact op met Lutio of hij die dag inzetbaar is.

Nieuws

Filmpjes gemaakt in het Buitengoed Geul en Maas
Hier treft u diverse filmpjes gemaakt in het Buitengoed Geul & Maas Lees meer >>

Het verhaal van… Dear Hunter; op jacht in het Buitengoed
Dear Hunter praktiseert ‘cartopologie’: door op locatie te gaan wonen en werken, deze plek proberen te doorgronden (antropologie) en in kaart te brengen (cartografie). De afgelopen vier jaar hebben al zo’n 15 steden en gemeenten uit Nederland, Duitsland èn België gebruik gemaakt van deze bijzondere aanpak.Lees meer >>

Op de fiets door het Buitengoed
Onlangs maakten de bestuurders van de samenwerkende gemeenten en de Provincie Limburg een fietstocht door Buitengoed Geul & Maas. De tocht voerde onder meer langs de Tuinen van Maastricht, Teaching Hotelschool Chateau Bethlehem, Buitenplaats Vaeshartelt, Hoeve Klinkenberg, Landgoed Vliek en Sportschool TEN: slechts enkele van vele private ondernemingen die samen invulling geven aan de bezienswaardigheden en activiteiten in Buitengoed Geul & Maas.Lees meer >>