Cadeaubord bij Buitenplaats Vaeshartelt
Cadeaubord Kasteel Borgharen
Cadeaubord Kasteel Jerusalem

Brochure bebording in het Buitengoed Geul & Maas

Om de herkenbaarheid van (projecten in) Buitengoed Geul & Maas te vergroten, zijn diverse informatie- en verwijsborden ontwikkeld. Hierop kunnen bezoekers van het buitengoed lezen wat er bijzonder is aan de locatie waar ze zich op dat moment bevinden. 

Cadeaubord
Daarnaast is een speciaal cadeaubord ontwikkeld. Het cadeaubord is bedoeld als blijk van waardering voor organisaties en ondernemers die in Buitengoed Geul & Maas initaieven hebben ontwikkeld. Op het cadeaubord staat fotomateriaal van het project zelf en andere prachtige locaties in het buitengoed.  

Meer weten?
Kijk voor meer informatie in de brochure. Of stuur een mailtje naar Cindy Macheels. E-mail:  cgc.macheels@buitengoedgeulmaas.nl.

 

Nieuws

Filmpjes gemaakt in het Buitengoed Geul en Maas
Hier treft u diverse filmpjes gemaakt in het Buitengoed Geul & Maas Lees meer >>

Het verhaal van… Dear Hunter; op jacht in het Buitengoed
Dear Hunter praktiseert ‘cartopologie’: door op locatie te gaan wonen en werken, deze plek proberen te doorgronden (antropologie) en in kaart te brengen (cartografie). De afgelopen vier jaar hebben al zo’n 15 steden en gemeenten uit Nederland, Duitsland èn België gebruik gemaakt van deze bijzondere aanpak.Lees meer >>

Op de fiets door het Buitengoed
Onlangs maakten de bestuurders van de samenwerkende gemeenten en de Provincie Limburg een fietstocht door Buitengoed Geul & Maas. De tocht voerde onder meer langs de Tuinen van Maastricht, Teaching Hotelschool Chateau Bethlehem, Buitenplaats Vaeshartelt, Hoeve Klinkenberg, Landgoed Vliek en Sportschool TEN: slechts enkele van vele private ondernemingen die samen invulling geven aan de bezienswaardigheden en activiteiten in Buitengoed Geul & Maas.Lees meer >>